چگونه فقط در ۹ مرحله ساده میزان بازدید از وب سایت خود را افزایش دهید

خانه    بلاگ      چگونه فقط در ۹ مرحله ساده میزان بازدید از وب سایت خود را افزایش دهید
افزایش بازدید وب سایت

آیا شما که صاحب کسب و کاری هستید و برای شغل خود وبسایت راه اندازی کرده اید، فکر می کنید فقط شما و خانواده تان از وبسایت بازدید می کنید؟ و هنوز آن مقدار که باید بازدید کننده ندارید؟ اصلا نگران نباشید و خود و محصولاتی را که می فروشید را سرزنش نکنید. خیلی از افراد مانند شما با این مشکل درگیر هستند اما ما برای این مشکل شما راه حل داریم. در این مقاله به شما خواهیم گفت که چگونه فقط در ۹ مرحله ساده میزان بازدید از وبسایت خود را افزایش دهید. بله فقط در ۹ مرحله ساده!!! با ما همراه باشید.

ابتدا باید توجه داشته باشید چه چیزهایی بر بازدید وبسایت شما تاثیرگذار است. باید بدانید که مسائل مختلفی اعم از خوب و بد، بر بازدید وبسایت شما تاثیر می گذارد.

۴ عامل مهم وجود دارد که بر بازدید از وبسایت شما اثرگذار است:

  • بازاریابی محتوا
  • نسخه وبسایت
  • مسائل فنی مربوط به وبسایت شما
  • شبکه های اجتماعی

در ادامه به بررسی این عوامل می پردازیم.

تأثیر بازاریابی محتوا در افزایش بازید وب سایت

محتوا و وبلاگ نویسی راه بسیار عالی است که می تواند بر موتورهای جستجو تاثیر گذاشته و بازدید از وبسایت شما را افزایش بدهد. باید به اصول محتوا نویسی توجه داشته باشید و موارد زیر را همیشه در نظر داشته باشید.

  1. عنوان وبلاگ خود را بهینه سازی کنید. شما به عنوان کسی که کسب و کاری دارد باید عنوان مناسبی برای محتوای خود انتخاب کنید. عناوین خلاقانه خوب هستند اما در این مسئله زیاده روی نکنید، زیرا اگر از واژه های بسیار خلاقانه استفاده کنید ممکن است کاربر منظور شما را متوجه نشود و باعث گیج شدن او شود و به سراغ مطالعه محتوای شما نرود. عنوان محتوا باید گویای مطلب باشد. بهتر است از کلمات کلیدی در عنوان خود استفاده کنید تا در نتایج جستجو در آن زمینه برای کاربران نمایش داده شود.
  2. عنوان محتوا را جالب بنویسید. در مورد قبل گفتیم عنوان محتوا باید مشخص و روشن باشد اما این به معنی جالب نبودن آن نیست. هدف شما این است که مردم با دیدن عنوان بلاگ و محتوای شما در شبکه های اجتماعی و جاهای دیگر، بر روی آن کلیک کنند، پس باید آن را جالب بنویسید. مثلا در عنوان این مقاله ما از واژه ساده استفاده کرده ایم همچنین عدد ۹، این موارد باعث جلب توجه شما خواهد شد و توجه به همین مسائل کوچک اما تاثیرگذار، می تواند خیلی به شما کمک کند.
  3. در بلاگ و محتوای خود از تصاویر خلاقانه ای که مخصوص خودتان و معرف برندتان است، استفاده کنید. استفاده از این تصاویر جذابیت بیشتری نسبت به عکس های موجود در اینترنت دارند و امکان توقف کاربر بر روی این تصاویر بیشتر است.

سعی کنید خودتان تصاویر مورد نیازتان را طراحی کنید. نوشته های موجود در این عکس ها، شما را به کاربران معرفی می کند و آن ها راحت تر با شما و کارتان آشنا شده و در صورت تمایل می توانند وارد وبسایت شما بشوند. برای نوشتن محتوای خوب، همین لحظه شروع به کار کنید و محتوای منظمی تولید کنید و از کلمات کلیدی استفاده کنید تا در رتبه بندی جایگاه خوبی کسب کرده و جزء نتایج اولیه جستجو باشید.

برای نوشتن محتوای خوب، به این مسئله فکر کنید که چه سوالاتی درباره کسب و کار شما رایج است؟ کاربران برای یافتن پاسخ خود، در موتورهای جستجو می گردند و اگر محتوای شما همان سوالات مدنظر کاربران باشد، وبسایت شما در صدر لیست نتایج جستجو خواهد آمد و باعث افزایش بازدید از وبسایت شما خواهد شد.

تأثیر نسخه وب سایت در افزایش بازدید وبسایت

برای مطالب وبسایت خود، نیازی به پر کردن صفحه و طولانی نوشتن نیست. از نوشتن اطلاعاتی که مورد نیاز کاربر نیست خودداری کنید.

توجه داشته باشید که نسخه شما از تعداد کافی کلمات نوشته شود. ممکن است در بعضی مواقع نوشتن تنها یک پاراگراف، برای معرفی محصولتان کافی باشد و نیازی نباشد کاربر اطلاعات اضافه ای دریافت کند. برای آن که مطمئن شوید مطلبتان مفید است، این موارد را رعایت کنید: ویژگی ها و مزایای محصول و خدماتتان را بنویسید. این که این محصول یا خدمات برای چه کسانی نیاز است را بیان کنید. نحوه کار با محصول را بنویسید.

به گواهینامه ها و ضمانت نامه ها اشاره کنید. به طور کلی تعداد کلمات متن شما بستگی به محتوای شما دارد اما بهتر است کمتر از ۱۰۰۰ کلمه نباشند. هر چه تلاش کنید مطالبتان مفید تر باشد و بیشتر خدماتتان را به کاربر معرفی کنید، در لیست نتیجه جستجو موفق تر خواهید بود.

تأثیر مسائل فنی مربوط به وب سایت شما در افزایش بازدید وبسایت

بعضی مواقع مشکل وبسایت شما، فقط چند مسئله فنی است که با رفع آن ها می توانید تعداد بازدیدکنندگان وبسایت خود را افزایش دهید.

وبسایت خود را برای گوشی های همراه نیز طراحی کنید. امروزه بسیاری از جستجوها، توسط گوشی همراه انجام می شود پس به طراحی سایت ریسپانسیو یا واکنش گرا حتما توجه کنید. در این صورت یک وبسایت خواهید داشت که متناسب با صفحه نمایشگر، تغییر می کند و برای کاربر خوانا خواهد بود.

از سرعت بالای بارگذاری وبسایت خود مطمئن شوید. کند بودن وبسایت، باعث کاهش امتیاز آن در رتبه بندی گوگل خواهد شد و حتی ممکن است جزء نتایج جستجو به نمایش گذاشته نشود. طبق تحقیقاتی که گوگل انجام داده است اگر بارگذاری بیشتر از ۳ ثانیه زمان می برد، کاربر را خسته می کند و باعث می شود خیلی زود وبسایت شما را ترک کنند. پس همه عواملی که باعث افزایش سرعت بارگذاری وبسایت می شود را رعایت کنید.

توضیحات متا و برچسب عنوان خود را مقاومت ناپذیر کنید. توضیحات متا و برچسب عنوان در وبسایت شما به نمایش گذاشته نمی شوند اما در لیست نتایج جستجو، قابل مشاهده هستند و کاربر با توجه به این توضیحات، تصمیم می گیرد که وبسایت شما به دردش می خورد یا نه. سعی کنید این موارد را خودتان بنویسید زیرا اگر این کار را نکنید خود گوگل یک قسمت از متنتان را برای نوشتن در قسمت توضیحات، انتخاب می کند که ممکن است مورد پسند شما نباشد. توضیحات متا و برچسب عنوان را جذاب بنویسید تا کاربر را برای ورد به وبسایت خود ترغیب تشویق کرده باشید. برای نوشتن این قسمت، سعی کنید از کلمات کلیدی استفاده کنید.

تأثیر شبکه های اجتماعی در افزایش بازدید وبسایت

یکی از روش های خیلی مهم و موثر در افزایش تعداد بازدیدکنندگان وبسایت، استفاده از شبکه های اجتماعی است اما تنها با اشتراک گذاری لینک وبسایت خود، منتظر معجزه نباشید. برای این موفقیت باید به عوامل مختلفی توجه داشته باشید.

محتوای خود را به نحو صحیح تبلیغ کنید. در واقع کاری که شما انجام می دهید تولید محتوا است و تمام تلاش خود را هم می کنید تا محتوای خوبی تولید کنید، اما آن را خیلی کم تبلیغ می کنید. به همان میزان که به تولید محتوا اهمیت می دهید و برای آن زمان می گذارید، برای تبلیغ نیز باید همین کار را انجام دهید.

برای تبلیغ می توانید کارهای مختلفی انجام دهید مثلا محتوای خود را به کاربرانتان ایمیل کنید و یا بخشی از متن یا تصاویر وبسایت و … خود را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید؛ تأثیر شبکه های اجتماعی بر سئو و افزایش بازدید از وبسایت بسیار چشم گیر است.

وبسایت خود را به نفع شبکه های اجتماعی به فراموشی نسپارید. شما باید به محتوای وبسایت خود اهمیت بدهید و برای بهتر شدن آن و کسب رتبه بهتر در لیست نتایج جستجو تلاش کنید و در کنار این مسئله مهم، به فعالیت در شبکه های اجتماعی نیز بپردازید.

پاسخ‌گوی سوالات شما هستیم

سوالات شما از طریق کارشناسان ما پاسخ داده خواهد شد.

مشاوره رایگان تلفنی