تجربه مشتری (Customer Exprience)

موفقیت یک برند به یک چیز بستگی دارد: شناخت و برطرف کردن نیاز مشتری نیاز مشتری را بشناسید و آن را برطرف کنید در ادامه ببینید که راه چند ساله را چند ماهه طی کرده اید ما در این راه با آنالیز کسب و کار شما بهترین راهکار ها را برای رفع نیاز مشتری به شما ارائه می دهیم

تجربه مشتری (Customer Exprience)
customer esperience چیست

CX به چه معنا است؟

زمانی که مشتری با کسب و کار و برند شما مواجه می شود، به یک دیدگاه و احساسی درباره کار شما دست پیدا می کند. هر گونه ارتباطی که مشتری با فعالیت شما دارد، بر خلق این تجربه تاثیرگذار است. به این دیدگاه، تجربه مشتری یا CX می گویند. ما به شما کمک می کنیم تا مشتریان در طول تعاملاتی که با کسب و کار و برند شما دارند، احساس و تجربه بسیار عالی به دست بیاورند. یعنی ما با بهبود تجربه مشتریان شما، آن ها را برای تجارتتان حفظ می کنیم و با تخصصی که داریم، تعداد مشتریان شما را افزایش می دهیم.

۶ قدم مهم در طراحی استراتژی تجربه مشتری

ما ابتدا با توجه به نظرات شما و کسب و کاری که دارید، چگونگی تعاملات شما با مشتری را ترسیم می کنیم. سپس به یک سری اصول مناسب برای شما دست پیدا می کنیم که به رفتار تمامی کارکنان شما شکل می دهد تا همگی مطابق آن، عمل کنند.
طراحان ما محصول را از جوانب مختلف بررسی می کنند و بازار رقبا را در این باره ارزیابی می کنند.
ما محتوای مناسب تان را به نحوی برای مشتریان بیان می کنیم که ارتباط عاطفی خوبی با شما برقرار کنند و احساس خوبی از تعامل با شما داشته باشند. در این صورت، مشتری بعد از گذشت سال ها از ارتباط با برند شما، همان احساس خوب را نسبت به کسب و کارتان در خود خواهد داشت.
برای آن که متوجه شویم تجربه مشتری کسب و کارتان در چه سطح کیفی قرار دارد، از مشتریانی که محصول و یا خدمات شما را استفاده کرده اند، بازخورد می گیریم. دریافت این بازخورد ها در ادامه دادن مسیر به ما کمک بیشتری می کند.
برای ایجاد یک تجربه مشتری عالی نیاز داریم که اطلاعات دقیقی از کارکنان تیم پشتیبانی مشتری، کسب کنیم. در صورتی که نیاز باشد، اطلاعات لازم را در اختیار شما قرار می دهیم تا عملکرد کارکنان تان را بهبود ببخشید.
زمانی که تمامی مراحل را برای شما یکی پس از دیگری طی کردیم، سعی می کنیم نتیجه آن را بر درآمدتان بررسی کنیم به همین دلیل ثمربخشی آن و نرخ بازگشت سرمایه را در کسب و کارتان اندازه گیری می کنیم.

GROW YOUR BUSINESS

وبسایت خود را به جهان عرضه کنید!

چرا توجه به CX برای وب سایت شما ضروری است؟

همه ما احساس و تجربه های مختلفی را بعد از خرید از یک شرکت به دست می آوریم. این تجربه ها هستند که ما را ترغیب می کنند در ادامه باز هم از آن شرکت خرید کنیم یا خیر. به خاطر همین موضوع است که ما می خواهیم تجربه خوبی از شما برای مشتریانتان ایجاد کنیم تا مشتری با احساس خوبی که از شما دارد، ترغیب شود برای دفعات بعدی نیز شما را انتخاب کند. ما می دانیم که جذب مشتریان، مهم است اما مهم تر از آن، حفظ مشتریان فعلی شماست و این، جزء تخصص ما است.

نقش CX برای وب سایت

خدمات دیجیتال مارکتینگ رسام پلاس

طراحی سایت یا Web Design به همه فرآیند هایی از جمله طراحی صفحه، تولید محتوا، طراحی گرافیک، رعایت اصول سئو و … که برای ساخت یک وبسایت انجام می شود، می گویند. طراحی وب، انواع مختلفی دارد که با توجه به نوع کسب و کار، انتخاب می شود.

مزایای داشتن تجربه مشتری با کیفیت چیست؟

همانطور که گفتیم ما با دانشی که داریم سعی می کنیم روابط شما را با مشتری به گونه ای تنظیم کنیم تا او حس و تجربه خوبی از تعامل با شما داشته باشد. در این صورت می توانید به مزیت های زیر دست پیدا کنید:

کاهش نرخ از دست دادن مشتری

ما سعی می کنیم با مدیریت تجربه مشتری، مشتریان فعلی تان را حفظ کنیم تا از ایجاد هزینه های اضافی برای کسب و کارتان جلوگیری شود.

افزایش درآمد

با کنترل تعاملات با مشتریان، می توانیم درآمد کسب و کارتان را افزایش دهیم. زیرا با حفظ مشتریان فعلی از بسیاری از هزینه های اضافی شما کاسته شده و این مشتریان وفادار، بدون هیچ گونه هزینه ای، شما را به دیگران معرفی کرده و درآمدتان را افزایش می دهند.

بالا بردن وفاداری مشتری

تمام تلاش ما این است که با ایجاد یک تجربه مشتری عالی، حس خوبی را در مشتریان شما ایجاد کنیم. در این صورت می توانیم مشتریان شما را وفادار کنیم. این مشتریان به خرید از شما وفادار می مانند و همچنین برند شما را به دیگران تبلیغ می کنند.

این ها فقط چند مورد از مزایایی است که مدیریت تجربه مشتری برای شما به ارمغان می آورد. بر جای گذاشتن یک تجربه و حس عالی در مشتریان خود را به ما بسپارید.

۵ جزء تجربه کاربری که باید بدانید.

UX دارای اجزاء مختلفی است. شما برای آن که تجربه خوبی در ذهن کاربر از خود به جای بگذارید باید به تمامی این اجزاء توجه داشته باشید. در ادامه به ۵ جزء مهم تجربه کاربری بیشتر می پردازیم.

 ۱-طراحی تعاملی یا INTERACTION DESIGN

برای آن که بتوانید تجربه خوبی در ذهن کاربر ایجاد کنید باید بتوانید ارتباطی صحیح و تعاملی دو طرفه با او برقرار نمایید. کاربر توسط رابط کاربری با شما در تعامل است به همین دلیل تمامی عنصر های تجربه کاربری را باید به نحوی در فضایی تعاملی طراحی کنید تا کاربران بتوانند به راحتی با شما به صورت دو طرفه ارتباط داشته باشند.

 ۲-طراحی رابط کاربری یا USER INTERFACE DESIGN

یکی از زیر مجموعه های طراحی تجربه کاربری، طراحی رابط کاربری یا UI می باشد زیرا شما باید بتوانید با کمک عناصر دیداری مانند تصاویر، رنگ ها، دکمه ها و … تجربه عالی در ذهن کاربر ایجاد کنید و کاری کنید کاربر از این که با سیستم شما در ارتباط است، لذت ببرد و احساس خوبی داشته باشد.

 ۳-دسترس پذیری یا ACCESSIBILITY

کاربر انتظار دارد هر چیزی که نیاز دارد و در جستجوی آن است، در جای مناسب قرار گرفته و در زمان کوتاهی در دسترس او قرار بگیرد. در صورتی که کاربر سریع و راحت نتواند به مقصود خود دست پیدا کند، خیلی سریع از ادامه ارتباط با سیستم شما منصرف می شود.

 ۴-کاربرد پذیری یا USABILITY

هر سیستمی در کنار این که جذاب، زیبا و خلاقانه ساخته شده است باید کاربردی و مفید باشد. در صورتی که سیستمی زیبا و جذاب باشد اما کاربردی نباشد، تاثیرگذار نخواهد بود زیرا کاربر انتظار دارد نیازش برطرف شده و به پاسخ سوالش دست پیدا کند. یکی از نکات مهم در کاربرد پذیری، توجه به توانایی انسان های مختلف است به عنوان مثال محصولات و خدمات باید بتوانند توسط همه انسان های سالم و دارای معلولیت، مورد استفاده قرار بگیرند نکته ای که شاید شرکت های اندکی مورد توجه قرار می دهند.

 ۵-معماری اطلاعات یا INFORMATION ARCHITECTURE

کاربران دوست دارند به همان اطلاعاتی دست پیدا کنند که مورد نیازشان است. هر چقدر تلاش کنید اطلاعاتی که مورد نیاز کاربرانتان است به صورت ساده تر و بهتر و به صورت دسته بندی شده در اختیار آن ها قرار دهید، می توانید تجربه کاربری بهتری را برای آن ها ایجاد نمایید.

 تجربه مشتری به چه معنا است؟

تجربه مشتری یا Customer Experience همان احساسی است که مشتری از ارتباط و تعامل با شما دریافت می کند. تجربه مشتری از هر ارتباطی که مشتری با یک کسب و کار دارد، نتیجه می شود از گشت و گذار در وبسایت گرفته تا دریافت مشاوره از پشتیبانی و خرید محصول و دریافت خدمات همگی جزء تجربه مشتری قرار می گیرند. تجربه ای که مشتری از شما به دست می آورد در بازگشت او به کسب و کار شما تاثیر بسیار زیادی دارد به همین دلیل رمز موفقیت شما این است که تجربه عالی برای مشتریان خود ایجاد نمایید.

مولفه های مهم در CX

در CX یا تجربه مشتری باید به یک سری مولفه ها توجه داشته باشید تا به موفقیت برسید این مولفه ها عبارتند از موارد زیر:

 خدمات مشتری

کاربری که اکنون به مشتری شما تبدیل شده است می خواهد بداند که بعد از خرید از شما، چه خدمات و سرویس هایی به او تعلق می گیرد. به عبارت دیگر مشتری از شما کالا به تنهایی نمی گیرد بلکه کالا در کنار خدمات می گیرد.

تبلیغات

به تبلیغاتی که برای محصول و خدمات خود انجام می دهید، دقت زیادی داشته باشید. توجه داشته باشید که مخاطب با دیدن تبلیغات شما چه احساسی پیدا می کند، با تبلیغات شما چگونه ارتباط برقرار می کند، آیا دوست دارد به محض دیدن تبلیغات، از شما خرید کند یا خیر.

فرآیند فروش

توجه داشته باشید که مشتریان شما برای خرید یک محصول چه فرآیندی را طی می کنند. در صورتی که نمی توانند فرآیند را به راحتی طی کنند و به مشکل بر می خورند، حتما باید این فرآیند را مورد بازنگری قرار دهید.

قیمت گذاری

قیمت گذاری مناسب باعث می شود تجربه خوبی را در مشتری ایجاد کنید. مشتری در زمان خرید محصول باید این نتیجه را بگیرد که محصول شما با توجه به ویژگی ها و قیمت مناسبی که دارد، ارزش خریدن را حتما دارد.

تحویل محصول

امروزه نحوه تحویل محصول به مشتری خیلی اهمیت دارد. در هر کسب و کاری که فعالیت می کنید باید به بهترین وجه ممکن، محصول خود را تحویل مشتری بدهید. نحوه سرو غذا توسط آشپز، ارائه نقشه و طرح توسط مهندس و ارائه هر کار دیگر ی به مشتری باید طبق اصول خود انجام بگیرد.

توجه به تمامی نکاتی که در بالا اشاره کردیم می تواند به شما کمک کند تجربه خوبی برای مشتریان خود ایجاد کنید تا زمینه بازگشت دوباره آن ها به سمت کسب و کارتان را ایجاد کرده باشید.

UX و CX چه تفاوت هایی با هم دارند؟

با توجه به توضیحاتی که در بالا دادیم، تجربه کاربری به تعامل کاربر و محصول مربوط می شود و مقیاس های سنجش آن عواملی چون میزان موفقیت، میزان خطا، قطع شدن پروسه در حال انجام و زمان مورد نیاز برای تکمیل کار می باشد.

تجربه مشتری شامل تمامی فعل و انفعالات افراد با برند مورد نظر می باشد و علاوه بر موارد بالا، موارد دیگری از جمله علاقمندی برای خرید بعدی، احتمال پیشنهاد آن به دیگران و … را نیز شامل می شود. به عبارت دیگر می توان گفت که تجربه مشتری شامل تجربه کاربری با همه جنبه های غیر مستقیم آن می باشد.

بیشتر بخوانید

همین حالا با کارشناسان ما تماس بگیرید!

تماس با ما

"*" indicates required fields

خدمات پشتیبانی

مشاوره رایگان تلفنی