طراحی سایت با ورد پرس

خانه    بلاگ      طراحی سایت با ورد پرس
طراحی سایت با ورد پرس

برای آن که بتوانید در دنیای امروز، کسب و کار موفقی داشته باشید و در صحنه ی رقابت از سایر رقبا جا نمانید، باید یک وب سایت خوب برای کسب و کارتان داشته باشید. این که چگونه وب سایت خود را طراحی کنید خود یک مسئله ی مهم است که ما قصد داریم در این مقاله به آن بپردازیم. اکنون ساختن و طراحی سایت به کمک سیستم مدیریت محتوای ورد پرس کار آسانی شده است. شما با استفاده از طراحی سایت با ورد پرس می توانید سایت خود را به راحتی مدیریت کرده و درآمدتان را تا چندین برابر افزایش دهید.

مراحل طراحی سایت با ورد پرس به صورت خلاصه

  1. ابتدا باید لزوم طراحی سایت به وسیله ورد پرس را بدانید.
  2. در مرحله دوم باید نام مناسبی برای وب سایت خود انتخاب کنید، دامنه و هاست (میزبانی وب) خریداری کنید.
  3. ورد پرس را نصب کرده و با رابط کاربری آن آشنا شوید.
  4. یک قالب ورد پرسی مناسب برای وب سایت خود انتخاب کنید.
  5. افزونه های ضروری مورد نیاز را انتخاب کنید.
  6. صفحات اصلی سایت را بسازید.
  7. محتوا تولید کنید و بلاگ در سایت خود ایجاد کنید.
  8. فهرست وب سایت را بسازید.

اکنون به توضیح مراحل طراحی سایت با ورد پرس می پردازیم.

لزوم طراحی سایت با ورد پرس را بدانید.

ابتدا خوب است بدانید ورد پرس چیست؟ یکی از سیستم های مدیریت محتوا، ورد پرس است که برای این طراحی شده است تا به کمک آن بتوانید سایت خود را طراحی کنید. سیستم مدیریت محتوا یا CMS  سیستمی است که در بستر وب طراحی شده است و برای آن که سایت خود را راه اندازی کنید ابزار های بسیار متنوع و کاربردی به شما می دهد تا با استفاده از آن بدون آن که ذره ای دانش و اطلاعات کد نویسی داشته باشید بتوانید محتوای سایت خودتان را ایجاد کنید.

امروزه با توجه به تحقیقات انجام شده، حدود صد سیستم مدیریت محتوا داریم اما با وجود این همه سیستم مدیریت محتوا باز هم ورد پرس حرف اول را می زند به نحوی که ۳۴ درصد از کل سایت هایی که در دنیا ساخته شده اند توسط ورد پرس طراحی شده اند یعنی به عبارت دیگر از هر سه وب سایت یکی به وسیله ورد پرس طراحی شده است.

مزایای استفاده از طراحی سایت با ورد پرس

  • ورد پرس کاملا رایگان است.
  • یک سیستم open source ( منبع باز ) است.
  • انعطاف پذیری بالایی دارد و امکان شخصی سازی خوبی دارد.
  • هر سایتی را می توانید بدون دانستن کد نویسی طراحی کنید.
  • سرعت و امنیت بالایی دارد.
  • با موتور های جستجو منطبق شده در نتیجه برای سئو عالی است و درآمدتان را افزایش می دهد.

نام مناسبی برای سایت خود انتخاب کرده و دامنه و هاست خریداری کنید.

در این مرحله ابتدا باید نام مناسبی برای سایت خود انتخاب کنید. شاید به نظرتان این کار اهمیت چندانی نداشته باشد در صورتی که کاملا اشتباه می کنید. شما با کمک نام سایت خود می توانید باعث جذب کاربران شوید. بهتر است نامی انتخاب کنید که هم جذاب باشد و هم آن که املای راحتی داشته باشد تا کاربران به هنگام جستجو با مشکل رو به رو نشوند.

از نام سایت شما کاربر به نوع کسب و کار شما پی خواهد برد پس برای انتخاب نام عالی و زیبا تلاش خود را به کار بگیرید. بعد از آن که نام سایت خود را انتخاب کردید باید دامنه و هاست خریداری کنید، این موارد هویت شما را به کاربر نشان می دهند.

هاست یعنی محلی که اطلاعات سایت را باید در آن جا ذخیره و نگهداری کنید. به کمک هاست می توانید در هر جای دنیا که باشید به اطلاعات وب سایت خود دسترسی داشته باشید و برای این کار تنها کافی است که دامنه خود را متصل به هاست کنید.

برای آن که هاست خوب انتخاب کنید باید به این نکات توجه داشته باشید: به ظرفیت و رم آن دقت کنید، پهنای باند و انتقال اطلاعات آن را بررسی کنید، امکان اضافه کردن دامنه و ساختن ایمیل اختصاصی را داشته باشد، امنیت بالا در سایت داشته باشد.

بعد از بررسی این نکات می توانید بهترین هاست را از شرکت های معتبری که این سرویس ها را ارائه می دهند، انتخاب و خریداری کنید.

آموزش طراحی سایت با ورد پرس

وردپرس را نصب کرده و با رابط کاربری آن آشنا شوید.

بعد از اتمام خرید، نسبت به نصب ورد پرس در هاست خریداری شده، اقدام کنید و کار طراحی سایت را شروع کنید. بعد از اتمام نصب وردپرس، در مرورگر خود این آدرس را وارد کنید:

www.YOURDOMAIN.com/wp-admin/

که البته به جای این آدرس باید آدرس دامنه ی خود را وارد کنید. سپس وارد صفحه ای می شوید که از شما نام کاربری و رمز عبوری را می خواهد که در زمان نصب ورد پرس بر روی هاست، خودتان انتخاب کرده بودید. این اطلاعات را وارد کنید. بعد از آن وارد پنلی می شوید به نام پیشخوان وردپرس که حاوی اطلاعات زیر است:

پیام خوشامد گویی، در قسمت دیگر وضعیت فعلی سایت به شما نمایش داده می شود. می توانید متن ها و مقالات خود را در قسمت مشخص شده بنویسید، هم چنین می توانید تصاویر و فیلم ها را در جای خود بارگذاری کنید، دیدگاه ها و نظرات کاربران را هم درخواست کنید، طراحی ظاهر سایت و انتخاب قالب آن نیز در این جا امکان پذیر است، افزونه ها را اضافه کنید، زبان سایت، تاریخ و سایر تنظیمات سایت را انجام دهید.

در ادامه به برخی از تنظیمات اولیه برای طراحی سایت با وردپرس می پردازیم.

– پیوندهای یکتا را تنظیم کنید. این پیوندها به تعریف چگونگی ساختار آدرس صفحات سایت در سایت شما می پردازد. برای پیوندهای یکتا بهترین حالت، اننتخاب گزینه نام نوشته است.

– سایت خود را برای نمایش در موتورهای جستجو عمومی سازی کنید. برای آن که کاربران از سایت شما استفاده کنند باید در بانک اطلاعاتی گوگل ذخیره شده باشید پس باید اجازه این کار را بدهید. برای این کار باید در قسمت تنظیمات بروید و تیک گزینه نمایش در موتورهای جستجو را بردارید. اگر این قسمت تیک خورده باشد تنها زمانی سایت شما یافت می شود که آدرس کامل سایت را جستجو کنید. در مراحل ابتدایی طراحی سایت با ورد پرس، که مطلبی برای ارائه ندارید پیشنهاد می کنیم این تیک را بزنید تا برای همه نمایش داده نشود. بعد از طراحی و راه اندازی کامل سایت تیک را بردارید.

– در قسمت مشخص شده عنوان وب سایت خود و شرح کوتاهی از آن را وارد کنید.

– شما می توانید با توجه به نظر و سلیقه خودتان، نظرات کاربران را دریافت کنید و یا آن که این قسمت را غیر فعال کنید.

– منطقه زمانی که خود در آن قرار دارید و یا منطقه زمانی کاربران خود را انتخاب کنید هر کدام از این دو را که مایل هستید وارد کنید.

یک قالب وردپرسی مناسب برای سایت خود انتخاب کنید.

برای این کار شما خیلی راحت است، می توانید به سایت هایی که قالب می فروشند بروید مانند سایت های ژاکت و تم فارست و قالب مدنظر خود را انتخاب کنید. بعد از آن قالب خریداری شده را در سایت خود بارگذاری کنید.

افزونه های ضروری را انتخاب کنید.

برای آن که بتوانید قابلیت وردپرس را افزایش دهید باید از افزونه یا پلاگین استفاده کنید. افزونه ها در واقع مانند اپلیکیشن های بر روی گوشی همراه شما عمل می کنند. چند نمونه از افزونه ها عبارتند از: یوآست سئو Wordfence Security،   UpdraftPlus، Wp Smush،  WPFormsو …

صفحات اصلی سایت را بسازید.

هر سایتی با هر نوع محتوا باید یک سری صفحات داشته باشد مانند صفحه اصلی، تماس با ما، درباره ما و … بعد از این هر تعداد صفحه ای که تمایل دارید می توانید بسازید. برای ساخت صفحات ابتدا به قسمت پیشخوان رفته و در قسمت برگه ها بر روی گزینه افزودن جدید کلیک کنید در این قسمت با این موارد رو به رو خواهید شد:

  • قسمت عنوان برگه
  • در قسمت ویرایشگر متنی، محتوای متن خود را وارد کنید.
  • برای افزودن تصاویر، فیلم ها وفایل های صوتی خود باید از قسمت رسانه استفاده کنید.
  • قسمت دیگری نیز وجود دارد به نام دیداری و متن ویرایشگر که در بخش دیداری هر چه که بنویسید در برگه شما ظاهر می شود اما برای ویرایشگر متنی باید کد نویسی بدانید که اگر این اطلاعات را ندارید از همان بخش دیداری  ویرایشگر می توانید استفاده کنید.
  • در قسمت انتشار می توانید پیش نمایش برگه خود را ببینید و بعد منتشر کنید.
  • در قسمت تصویر شاخص برای پیش نمایش برگه خود، یک تصویر انتخاب کنید.
  • در قسمت گفتگو امکان قبول نظرات دیگران وجود دارد این مسئله به سلیقه خودتان بستگی دارد.

بعد از اتمام این مراحل و اطمینان از کار خود بر روی گزینه انتشار کلیک کنید.

محتوا تولید کنید و وبلاگ ایجاد کنید.

وبلاگ و بازاریابی محتوا راه بسیار موثری برای افزایش ترافیک و معرفی سایت و محصولاتت شما می باشد. به راه انداختن یک وبلاگ کار آسانی است برای این کار شما باید به صورت منظم و پیوسته مقالاتی را که با موضوع سایتتان مرتبط است و کاربران به دنبال آن هستند، منتشر کنید. با کمک وردپرس می توانید تولید محتوا کنید. برای این کار به قسمت پیشخوان در وردپرس بروید و بر روی گزینه افزودن جدید کلیک کنید.

مراحلی را که برای ایجاد صفحه طی کردید اکنون نیز انجام دهید. بعد از اتمام کار گزینه انتشار را کلیک کنید. البته برای آن که کاربران به نوشته ی شما دسترسی داشته باشند باید یک صفحه به عنوان وبلاگ برای قرار دادن نوشته ها اختصاص دهید. برای این کار نیز به قسمت برگه های پیشخوان در وردپرس رفته و برگه ای با نام وبلاگ ایجاد کنید و بعد به قسمت تنظیمات پیشخوان رفته و در قسمت خواندن صفحه برگه نوشته خود را بر روی وبلاگ تنظیم کنید.

فهرست وب سایت را بسازید.

در قسمت فهرست برگه هایی که قبلا ایجاد کردید وجود دارند تا کاربران به راحتی بتوانند به آن ها دسترسی داشته باشند. برای این که فهرست سایت خود را بسازید در پیشخوان وردپرس به قسمت نمایش بروید. نام فهرست خود را در قسمت فهرست ها وارد کنید و سپس بر روی دکمه ایجاد فهرست کلیک کنید.

بعد از آن باید برگه های سایت را به فهرست اضافه کنید به این روش که برگه هایی را که قبلا ساخته اید را انتخاب کرده و سپس بر روی دکمه افزودن به فهرست کلیک کنید و بعد مکان نمایش برگه را در قسمت تنظیمات فهرست بیفزایید و بعد گزینه ذخیره را کلیک کنید. با کشیدن و رها کردن برگه ها می توانید جای آن ها را در فهرست سایت تغییر دهید.

مشاهده کردید که طراحی سایت به کمک وردپرس بسیار آسان شده است پس برای رونق کسب و کارتان هر چه زودتر دست به کار شوید.

پاسخ‌گوی سوالات شما هستیم

سوالات شما از طریق کارشناسان ما پاسخ داده خواهد شد.

مشاوره رایگان تلفنی