تأثیر ویدئو و پادکست در سئو وب سایت

خانه    بلاگ      تأثیر ویدئو و پادکست در سئو وب سایت
تأثیر ویدئو و پادکست در سئو وبسایت

به جرأت می توان گفت در دنیای امروز عامل بسیار مهم در کسب و کارهای الکترونیکی توجه به دنیای سئو است. الگوریتم های گوگل همیشه تلاش می کنند کیفیت سایت ها را بالا ببرند، یعنی سایت هایی را به نمایش بگذارد که کیفیت بالاتری داشته و الگوریتم های گوگل و سئو را رعایت کرده باشند. با توجه به پیشرفت هایی که در دنیای دیجیتال و اینترنت اتفاق افتاده است؛ علاوه بر محتوا، پادکست ها و هم چنین ویدئوها نیز تأثیر زیادی بر موفقیت سئو می گذارند. پس بهتر است برای موفقیت کسب و کارتان، به استفاده از پادکست نیز نگاه جدی تری داشته باشید. اگر اطلاعاتی در این زمینه ندارید و هنوز به تاثیر ویدئو و پادکست در سئو وبسایت پی نبرده اید، حتما این مقاله را مطالعه کنید.

ویدئو چیست؟

ویدئو به فناوری الکترونیکی گفته می شود که کار دریافت، ضبط، پردازش، ذخیره، انتقال و بازسازی تصاویر متحرک را بر عهده دارد و در نهایت تصاویر متحرک را به مخاطب نمایش می دهد. استفاده از تصاویر متحرک با رنگ های جذاب و موسیقی عالی، عاملی برای جذب مخاطب خواهد بود.

پادکست چیست؟

پادکست برنامه ای رادیویی است که به صورت دیجیتالی ضبط شده و در فضای اینترنت منتشر می شود تا افراد به صورت شخصی آن را دانلود کنند. به عبارت دیگر، به مجموعه محتواهای صوتی که از قبل ضبط شده اند، پادکست گفته می شود. پادکست ها ایده و موضوعی را دنبال می کنند به همین دلیل ممکن است یک پادکست از چند فصل تشکیل شده باشد.

پادکست ها می توانند موضوعات مختلفی از جمله فرهنگی، مذهبی، موسیقی، ورزشی و … داشته باشند و از یک یا چند راوی برای ضبط آن ها استفاده شده باشد.

فرق پادکست با برنامه رادیویی

از چند نظر، پادکست و برنامه رادیویی با یکدیگر تفاوت دارند که در ادامه به آن ها اشاره خواهیم کرد.

از نظر تکنولوژی: پادکست در قالب فایل MP3 ساخته می شوند و این فایل ها با استفاده از RSS به دست دیگران می رسد. این فرمت، آپدیت هایی که انجام می شود را با سرعت بالا در گوشی ها و سایر وسایل دیجیتال انتشار می دهد. اما برنامه رادیویی با ارسال سیگنال به منطقه مورد نظر، برنامه خود را منتشر می کند و گیرنده آن را گرفته و پخش می کند.

از نظر محتوا: پادکست چند سالی است که تازه معرفی شده است در صورتی که نزدیک به یک قرن است که رادیو وجود دارد. به دلیل عمر کوتاه و نبودن قوانین مشخص برای پادکست، بر محتوای آن نظارتی نمی شود در نتیجه تنوع موضوعی بالایی دارد و به خاطر دنیای دیجیتال و اینترنت، می توان پادکست های سال های قبل را نیز پیدا کرد در صورتی که رادیو اینگونه نیست و پخش مستقیم دارد.

از نظر مخاطب: پادکست در بین جوانان با استقبال زیادی رو به رو شده است این در حالی است که افراد با سنین بالا تر رادیو را بیشتر ترجیج می دهند.

سئو وب سایت با پادکست

از آن جایی که پادکست فایل صوتی است، به همین دلیل گوگل نمی تواند متنش را ایندکس کند اما با تاثیرگذاری زیادی که پادکست بر سئو وبسایت دارد، باید حتما درباره آن اطلاعاتی کسب کرد. اگر شما در زمینه تولید محتوای متنی عملکردی ضعیف تر از سایر رقبای خود دارید، می توانید این ضعف را با تولید پادکست قوی جبران کنید. با کمک پادکست می توانید مشتریان زیادی برای کسب و کار خود پیدا کنید.

پادکست ابزار قدرتمندی در افزایش موفقیت شما در بازاریابی است که تنها باید به معنای کلمات و درست به کار بردن آن ها، صوت مناسب و … توجه داشته باشید. سرعت بالای دانلود آن ها خیلی مهم است، زیرا اگر سرعت دانلود پادکست پایین باشد، کاربر از گوش دادن به آن منصرف می شود. پس به اهمیت پادکست توجه داشته باشید و همین حالا شروع به تولید آن کنید.

7 نکته کلیدی در تولید پادکست

۷ نکته کلیدی در تولید پادکست

  1. انتخاب یک کلید واژه خاص برای هر قسمت از پادکست: برای هر قسمت از پادکست، کلید واژه خاص و کوتاه انتخاب کنید. در محتوای متنی کلید واژه برای جستجو استفاده می شود، اما مهم ترین معیار فهرست بندی گوگل در محتوای صوتی، همین کلید واژه ی به ظاهر ساده است.
  2. ایجاد صفحه اختصاصی برای هر قسمت از پادکست: شما قطعا در طراحی وب سایت خود صفحات متعددی دارید. خوب است که برای هر پادکست یک صفحه اختصاص بدهید و در آن صفحه، پادکست را تبلیغ کنید و این لینک را به اشتراک بگذارید تا از نظر سئو به رتبه خوبی دست پیدا کنید.
  3. تولید محتوای متنی برای پادکست
  4. استفاده از تصویر زمینه در پادکست
  5. توضیحات متای مناسب برای پادکست
  6. اشتراک گذاری پادکست با لینک اختصاصی صفحه آن
  7. انتشار محتوای صوتی در دایرکتوری

چگونگی تأثیر پادکست و ویدئو بر کسب و کار

امروزه بسیاری از کسب و کار ها برای به اشتراک گذاشتن اطلاعاتشان، معرفی محصولات، معرفی فعالیت های شرکت و … از پادکست استفاده می کنند. پادکست تأثیرات زیادی بر کسب و کار می گذارد که در ادامه به چند مورد از آن ها اشاره خواهیم کرد.

  • گوگل امروزه توجه زیادی به سئو دارد و تحقیقات و گزارشات نشان می دهد که پادکست تاثیر زیادی بر سئو وبسایت دارد. گفته شده است با قابلیت های جدید، گوگل سعی دارد بر اطلاعات پادکست نیز کنترل داشته باشد و مثلا اگر کلمه کلیدی که مدنظر کاربر است در صوت گفته شود، در نتایج جستجو به کاربر نمایش داده می شود.
  • محتواهایی که چند رسانه ای هستند مانند پادکست و ویدئو، توقف کاربران در وبسایت را افزایش می دهند و مدت زمان حضور کاربر در وبسایت، یکی از عوامل مهم در رتبه بندی نتایج جستجو در گوگل است، زیرا پادکست با صوت خوب و ویدئو با تصاویر متحرک و جذاب باعث رضایت کاربر خواهد شد و او را برای لحظات بیشتری در وبسایت نگه می دارد. پس شما با کمک پادکست های با کیفیت و مفید می توانید رتبه خود را به راحتی ارتقا بدهید.
  • با استفاده از پادکست و ویدئو می توانید تجربیات و اطلاعات کاری خود را با دیگران به اشتراک بگذارید. با کمک پادکست می توانید انرژی و شور و احساسات خود را به مخاطب منتقل کنید در صورتی که چنین امکانی در استفاده از محتوای متنی وجود ندارد. با تولید پادکست و ویدئو و انتقال ایده ها و اطلاعات کاری، خودتان را به چشم مخاطبان پر قدرت نشان خواهید داد، درنتیجه به اعتماد دیگران به شما و اعتبار خود کمک خواهید کرد.
  • استفاده از صوت ارتباط بهتری بین شما و شنوندگان را ایجاد می کند. شنیدن صدا و اطلاعات شرکت شما، باعث می شود نام و برند شما در ذهن مخاطب ماندگار شود. در گوش دادن به پادکست، احتمال ایراد گرفتن کمتر است در صورتی که متن چون تک تک کلمات در برابر چشمان مخاطب است، امکان نقد و ایراد بیشتری دارد.
  • تولید پادکست، راحت و آسان است و شما تنها با استفاده از کامپیوتر و به کمک یک میکروفون با کیفیت می توانید صدای خود را ضبط کنید بعد از ضبط صدا، به کمک برنامه های ویرایش صدا، کیفیت صدای ضبط شده را بالا ببرید. در این روش چون شما به تنهایی از پس کار بر می آیید هزینه زیادی برای شما نخواهد داشت بر خلاف تبلیغات سنتی.
  • با انتشار منظم پادکست، می توانید برند شرکت خود را تبلیغ کنید و خدمات و محصولاتی را که ارائه می دهید در پادکست به اطلاع مخاطبان برسانید.
  • پادکست و ویدئو احتمال اشتراگ گذاری اطلاعاتتان را در شبکه های اجتماعی بالا می برد، زیرا درصد سرگرم شدن مخاطب با آن ها بیشتر است در نتیجه کاربر سعی می کند حس خوبی را که از دیدن و شنیدن آن ها کسب کرده است را با دوستان خود به اشتراک بگذارد.

پاسخ‌گوی سوالات شما هستیم

سوالات شما از طریق کارشناسان ما پاسخ داده خواهد شد.

مشاوره رایگان تلفنی